joi, 10 decembrie 2015

Criticat...

Cel puţin de 2-3 ori pe săptămână aud câte o critică referitoare la mine. Una din ele pe care o întâlnesc destul de des de când am pornit acest blog este: "Halus! De ce naiba scrii pe blogul ăla? Oricum nu-l citeşte nimeni...". Sunt şi alte critici dar le voi trata la timpul potrivit...

Cu bucurie pot spune că totuşi sunt câteva persoane care îmi citesc blogul şi ţin să le mulţumesc foarte mult pentru asta şi să le încurajez să-mi urmeze exemplul şi să pornească la rândul lor un blog. 

Am observat că totuşi acele persoane care m-au criticat totuşi au vizionat măcar un articol, pentru că "cel care nu ştie, nu critică". Ca să lămuresc acele persoane care mă întreabă, pe acest blog scriu din plăcere. Pur şi simplu mă simt în lumea mea când scriu aici. Într-un articol anterior "De ce scriu..." am tratat pe îndelete acest subiect. Scrisul e o artă care ar trebui să se manifeste în viaţa tuturor. Ceea ce nu poţi spune, poţi scrie!

Vreau să le mulţumesc tuturor celor care mă critică deoarece aceasta este una din plăcerile mele. Când sunt criticat, mă simt foarte bine deoarece îmi observ greşelile şi le îndrept. De fiecare dată o vorbă rea m-a încurajat şi m-a făcut să fiu mult mai puternic. Dacă mi s-a spus că-s prost, am progresat şi am devenit mai puţin prost. Dacă am fost făcut nebun, am mulţumit de fiecare dată deoarece sunt nebun în felul meu, la fel ca orice persoană. Dacă mi s-a spus să mă opresc, de fiecare dată am pornit şi mai tare. Am pornit cu fruntea sus şi am mers mai departe. După cum ştiţi, este o vorbă din popor: "Un şut în fund, un pas înainte.". Aştept de fiecare dată acel şut şi de fiecare dată le mulţumesc celor care mi-l dau. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu