luni, 7 decembrie 2015

De ce nu dorm la ora 2:16...

Da... Este 2:16 şi încă nu dorm. Nu pot să fac asta când văd cât de scurtă e o zi din viaţă. Medicul ne spune să dormim cel puţin 8 ore pe zi pentru o viaţă şi un corp sănătos...

M-am trezit de dimineaţă la ora 10:00, am băut veşnica şi aromata cafea şi am mai scris un articol. Am mers până în oraş şi până m-am întors s-a făcut ora 13:30. Am mâncat, am mai scris câte ceva, m-am mai odihnit puţin aşa ca în ziua mea liberă, ziua de Duminica. Ceasul deja îmi indica ora 16:05. Din două mişcări m-am îmbrăcat şi am ieşit pe uşa căminului deoarece la 16:30 trebuia să ajung undeva. Am ajuns, am mai aşteptat vreo 15 minute, am rezolvat problema şi m-am pornit spre staţia de tramvai.

Afară un frig şi o ceaţă de-ţi era mai mare dragul să stai pe loc. Trecuseră deja 25 de minute şi mijlocul de transport nu mai venea. La 17:03 minute s-a întamplat minunea! A venit tramvaiul 7!

Ce cald şi frumos era în 7... Nici nu mai auzeam zgomotul infernal al motorului probabil mai vechi decât şinele. Am suportat zgomotul cam 10 minute până când visul frumos s-a terminat deoarece a trebuit să cobor la Unirea. Acolo am asteptat din nou tramvaiul exact 12 minute...

La 17:25 urc in tramvaiul 13 şi ascult din nou "Balada motorului electric" timp de 20 de minute, până la Agronomie. Am ascultat acest "mixaj" timp de 20 de minute. Deja era 6 fară 15... Zburaseră 8 ore fără să le simt macar.

În 5 minute am ajuns în cameră, am mâncat şi m-am mai odihnit puţin. La 20:30 a trebuit să plec la o şedinţă care a ţinut până la ora 22:50. Am urcat uşor scările, am mai stat de vorbă şi am ajuns în camera pe la 00:20. Deja Duminica era gata! Cât m-am mai învârtit puţin s-a facut ora 1:30, m-am băgat în pat şi am mai frunzărit puţin internetul. S-a făcut ora 2:16 şi am început să scriu acest articol.

Ziua mea liberă s-a dus la fel de repede ca scrierea acestor cuvinte pe blog. Au trecut 16 ore de când m-am trezit şi deja trebuie să dorm. La ora 7 mă trezesc deci, deja am ratat acele 8 ore de somn recomandate. Nu e scurta o zi din viaţa asta la fel de scurtă? Clipeşti de câteva ori şi ţi-a fugit ziua din faţă!

Simt că nu am făcut destule lucruri Duminica asta dar, fapta e consumată deoarece deja am intrat în ziua de Luni şi am mai mult timp scurt pe care sa-l valorific. Exact 30 de minute au trecut de la inceperea articolului. Nu au trecut repede?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu