duminică, 6 decembrie 2015

De ce scriu...

Au trecut 4 ore si 25 de minute de la ultimul articol si totusi inspiratia pentru scris se manifesta. Scriu pentru ca imi place si pentru ca reusesc sa ma exprim mult mai usor prin aceasta activitate. Ma simt eliberat de fiecare data cand astern cateva cuvinte pe aceasta pagina.

E frumos sa scrii, e frumos sa te exprimi, e minunat sa dai frau liber imaginatiei si sa pornesti cateodata un articol fara sa ai pic de inspiratie. Inspiratia iti vine in timp ce apesi pe literele tastaturii...

 Zilele trecute am fost anuntat de o alta platforma de blogging ca am implinit 6 ani de cand le sunt alaturi desi prima mea postare a fost facut acum aproximativ 5 ani pe 30 Iunie 2010. In 6 ani, am trecut prin nenumarate nise, nenumarate bloguri... Urmarindu-mi blogurile inca active, pot vedea cum gandeam inainte. Sa stiti ca e minunat sa vezi cum erai in trecut.

Dupa cum spuneam, prima mea postare a fost facuta in 2010 pe primul meu blog: FOTOCALATORII. Imi salutam viitorii cititori si le impartaseam pasiunile mele, impreuna cu ce voi scrie pe acel blog. La acea varsta, cam pe la 15 ani ma plictiseam foarte repede si in 2011 am lasat balta blogul cu un numar destul de mic de articole.

In 10 Aprilie 2011 am dat startul unui nou blog, poate cel mai longeviv blog al meu: Supravietuitor in tara ta... Acest blog inca ma face sa ma intorc pe paginile lui si sa scriu cate un articol. Acolo scriu despre problemele natiunii sau despre ce ma deranjeaza pe mine la aceasta tara. Scriu mai rar pe acel blog dar totusi scriu. Prima mea postare de acolo a fost: Te uita cum ninge-n aprilie! Prima mea poezie... Va invit sa dati click pe titlu si sa o cititi. 

In luna Mai din 2014 incepusem sa ma gandesc la lucrarea de atestat de la liceu. Intre timp, un prieten imi povestise despre Paulownia. Am studiat putin acest arbore si brusc am devenit interesat de el. Ca lucrare de atestat am dat drumul blogului Totul despre Paulownia. Am studiat si inca studiez acesti arbori care sunt cu adevarat impresionanti. Acest blog este destul de vizitat zilnic. Din pacate, acolo nu pot posta des deoarece este o lucrare care necesita timp si informare pentru a putea fi corecta. Odata cu dezvoltarea blogului se dezvolta si arborii mei Paulownia. Cum apar modificari la arbori, apar si articole noi pe acel blog.

In 21 Februarie 2015 am dat drumul unui alt blog: Floraria de pe net. Am scris cateva articole dar m-am oprit deoarece doresc ca acel blog sa devina unul de specialitate. Dupa ce invat mai multe despre Floricultura, voi continua acel blog. Nefiind bine pregatit inca in acest domeniu, am ales sa ma opresc deoarece nu vreau sa introduc cititorii in eroare cu informatii gresite.

Vineri, 4 Decembrie 2015 am deschis portile acestui blog: Blogu' lu' Halus. Aici imi pot exprima gandurile, bucuriile, durerile, povestile, poeziile fara sa fiu afectat de vreun factor. Scriu tot ce-mi trece prin cap... Scriu despre mine... Simplu! 

Dupa atatia ani in care am scris diferite articole, observ ca imi place sa scriu. Scriu pentru ca scrisul ma defineste. Scriu pentru ca mi-e usor. In 46 de minute am scris acest articol. A trecut foarte repede timpul si am mai asternut cateva cuvinte. A FOST USOR!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu