sâmbătă, 5 decembrie 2015

Ignorat

23:20... Dau startul unui noi articol care are in prim-plan "arta" de a ignora si de a fi ignorat. Sunt genul de persoana care nu refuza deobicei nimic si nu ignora, dar este refuzata/ignorata cateodata in momente in care crede ca totul este in regula. Simt cateodata ca unele persoane ma ignora pentru ca nu vor sa imi spuna in fata ce au de spus sau pentru ca pur si simplu le place sa ma tina in priza. Imi place sa gandesc la rece dar copilul din mine isi mai arata fata cateodata si ma tradeaza.

23:26... Au trecut 6 minute... 6 minute a durat sa pot sa scriu prima fraza din acest articol. Aceste minute au trecut ca vantul care bate pe varful muntilor, insa cuvintele s-au asternut destul de greu. Imi e greu sa ma exprim in asa fel incat sa nu jignesc pe nimeni. 

23:30... Inca 4 minute in care inca incerc sa imi reglez exprimarea.

23:30... Fac o pauza de 1 minut in care ascund din nou copilul din mine.

23:31...  Pauza e gata si copilul s-a ascuns. De acum gandesc la rece! Cateodata intalnesti o persoana care ti se pare ca iti este apropiata. Ti se pare ca poti sa ii impartasesti multe lucruri fara sa te gandesti vreodata ca te va ignora dintr-o data. Ti se pare ca ai intalnit persoana potrivita pe care o poti considera prieten. Esti fericit si chiar te simti plin de viata. Cateva zile merg ca pe roate, uiti de probleme, de griji, de monotonie...
Deodata, te trezesti la realitate si vezi ca doar ti s-a parut! Doar ai visat pentru cateva clipe si trebuie sa revi cu picioarele pe pamant, sa te intorci la griji, probleme, monotonie... De ce se intampla aceste lucruri? De ce oamenii te ignora si te lasa sa iti bati capul cand pur si simplu pot sa spuna: "Vezi-ti de treaba!".

23:39... Am asternut cateva ganduri pe aceasta pagina si pot sa spun ca intr-un fel m-am descarcat. M-am descarcat partial de gandul asta pe care nu am cui sa il marturisesc in fata pentru ca e posibil sa fiu din nou IGNORAT!

23:41... 21 de minute am cugetat pentru a scrie aceste ganduri. Nu cred ca a durat mult. Sunt sigur ca multi dintre voi, daca ajungeti sa cititi pana aici aceste ganduri, va veti da seama ca ati avut macar o singura data aceasta stare. Am ales aceasta varianta de marturisire a gandurilor deoarece, cine va dori sa citeasca o va face iar cine nu, nu va ajunge pana la aceasta ultima fraza. Multe multumiri daca ai reusit sa ajungi pana aici cu cititul! 


P.S. Sunt o persoana foarte optimista! Niciodata nu voi fi pesimist, pentru ca viata merge mai departe si este minunata!

23:45... INCHEI ARTICOLUL.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu