luni, 7 decembrie 2015

O seară chiar minunată în cămin!

23:25... După o zi destul de plină, am ajuns şi eu în faţa laptop-ului şi pornesc un nou articol, poate cel mai optimist articol posibil.

Dimineaţă, 6:30, telefonul nu mă trezeşte dar altceva mă face să deschid ochii. Un fel de ceas biologic daca pot să-i spun aşa... O durere infernală de măsele! Mă dau jos din pat, iau o pastilă care nu şi-a făcut nici acum efectul. Cobor la aparatul de cafea, beau deja cunoscuta cafea de care vreau să mă las dar care îmi place prea tare, înjur de 3-4 ori măseaua care mă anunţă ca încă e acolo şi plec la facultate.

Pe la 13:20 mă hotărăsc sa merg la stomatolog să văd ce poate să facă. Tot ce mi-a spus a fost: Vino la anu că nu mai avem fonduri! Totuşi îmi dă o listă de pastile şi mă trimite la farmacie. La farmacie primesc mult aşteptatele pastile şi mă întorc la cămin.

Este deja ora 16:25... Ziua e aproape gata. Pe seară sunt invitat la împodobirea bradului, la parterul căminului. Să mă duc sau nu? Durerea asta mă omoară... Stau puţin în pat, mai înjur puţin maseaua care mă anunţă din nou că încă e acolo, iau primul pumn de pastile şi mă hotărăsc să merg totuşi pe seară la parter.

Nu ştiu cum naiba trece timpul dar deja e ora 20:00. Mă îmbrac, mă încalţ şi cobor... De la etajul doi se aude în surdină un colind internaţional... Mai cobor câteva trepte, ajung la parter, deschid uşa şi aud: "Last Christmas I gave you my heart, But the very next day it gave it away...". Văd studenţii din cămin cum pregătesc de zor intrarea şi cântă, discută... Parcă simt că şi durerea se bucură şi mă mai lasă puţin să trăiesc.

Un miros de vin fiert mă îmbie dar mirosul de antibiotice mă opreşte. Totuşi, îmi înec amarul în dulciuri şi în suc! Mă răzbun pe măseaua asta nesimţită care îmi strică starea de bine! Ştiu că mai târziu îmi va părea rău... Încerc să uit de ea...

Porneşte sesiunea de fotografii. Nu am mai făcut de mult atâtea poze... Poze alături de persoanele pe care nu le cunosc de mult timp dar totuşi mă înţeleg destul de bine cu ele. Fotografii mai puţin serioase, dar pline de viaţă! Imagini care peste ani îmi vor aminti că am fost student şi că viaţa a trecut dar clipele frumoase au rămas întipărite în fotografii şi în minte!

23:51... Stau în pat dupa ce am mai luat una din pastile, mă concentrez asupra nesuferitei măsele care se răzbună pe mine dar totuşi sunt mulţumit pentru că am avut o seara minunată! Le mulţumesc tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu