duminică, 6 decembrie 2015

Plictiseală în acorduri de chitară...

18:37... Mă plictisesc! Pun mâna pe chitară şi lovesc din întâmplare 3 acorduri... Un Sib, un Fa# şi un La major. Îmi aduce aminte de o piesă dar nu ştiu exact care. Mai scriu puţin în articol poate, între timp reuşesc să îmi amintesc... Îmi place să cânt la chitară... Mă face să mă relaxez şi să uit pentru câteva momente de problemele cotidiene.

Ştiu! Hotel California de la Eagles... Asta era piesa! O cânt în continuare si mai scriu după. Ascult-o şi tu în timp ce citeşti articolul.


A fost tare frumosă piesa... Welcome to the hotel California... 3 acorduri mi-au fost de ajuns să pot să cânt o piesă întreagă. Pentru câteva minute am fost în lumea mea, doar eu şi chitara. O ciupitură din LAm îmi dă startul la altă piesă... Acoustic Medley de la In Flames... L-am învăţat şi pe ăsta acum vreo 3 ani.A fost minunat! Iar am intrat puţin în lumea mea. Ce frumos e să închizi ochii şi să laşi degetele să lucreze. Mi-a trecut complet plictiseala şi mi-a venit cheful de cântat. Mi-a venit o altă idee... Acum parcă îl aud pe Emeric Imre: "Şi te iubesc cu milă şi cu groază! Tot ce-i al tău mi se cuvine mie..." O cânt şi pe asta şi închei articolul pentru că trebuie să cânt. Totul e "Nebun de alb"!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu