vineri, 1 ianuarie 2016

Din nou 1 Ianuarie...

Acesta este un articol cu statistici despre luna Decembrie. Vă cred că este 1 Ianuarie şi numerele nu cad prea bine astăzi. Dacă nu doriţi să vizualizaţi statisticile, vă rog să citiţi la sfârşitul articolului "7 PROPUNERI PENTRU IANUARIE" şi "4 DORINŢE PENTRU IANUARIE". Aştept cu drag din partea voastră propuneri, idei, critici, nelămuriri. Toate sunt bine venite!

1 Ianuarie 2016. Un an nou... Am deschis şi eu ochii după distracţia de Revelion, acum beau cafeaua puţin îndulcită (la fel cum îmi doresc să fie anul acesta) şi scriu primul articol din acest an. Îmi doresc de la acest an să îmi aducă tot mai multă inspiraţie, idei de articole, cât mai mulţi urmăritori şi cât mai multe persoane care să interacţioneze pozitiv sau negativ chiar la articolele mele. Cea mai mare plăcere pentru un blogger este atunci când cititorul lasă un feedback articolului, lasă un comentariu în care spune ce îi place, ce nu-i place, ce şi-ar dori să citească, etc. O altă plăcere este aceea de a-şi vedea articolele distribuite mai multor persoane, recomandate prietenilor...

Despre acest blog, pot spune că sunt foarte mulţumit. L-am creat în data de 04.12.2015 şi primul articol scris a fost "Pentru ce? Un text fără inspiraţie!". Am pornit blogul fără să mă gândesc la ce voi scrie mai departe. Totuşi, acel text "fără inspiraţie" mi-a reaprins plăcerea de a scrie şi mi-a lipit degetele de tastatură. 

În luna Decembrie, de pe 04.12.2015 (ora 23:52) până la 31.12.2015 (ora 23:59), am scris 29 articole, cele mai puţine vizualizări (în număr de 15) având "Plimbare prin centrul Iaşului... Cu sau fără arme?" iar cele mai multe vizualizări având articolul cu titlul "Ce înseamnă pentru mine Horticultura" cu 91 vizualizări. Ca o medie a vizualizărilor pe anul trecut sau mai exact, pe luna Decembrie 2015 a rezultat un număr de 39 vizualizări per articol. Numărul total de vizualizări pentru luna trecută a fost de 1.384, majoritatea provenite din distribuirea articolelor pe Facebook şi Google+. Pagina de Facebook "Blogu' lu' Halus" a adunat 54 de like-uri.


Multe persoane ar spune că nu a fost aşa productivă luna Decembrie... Eu în schimb, spun că a fost o lună minunată şi foarte productivă care m-a încurajat să îmi propun să ating câteva realizări pentru Ianuarie.

7 PROPUNERI PENTRU IANUARIE:

1. Minimum 5 articole pe săptămână;
2. O medie de 70 vizualizări per articol;
3. Minimum 3000 afisări de pagină;
4. Articole care să nu cuprindă politică, sau orice alte porcării din mass-media;
5. Să interacţionez cât mai mult cu cititorii;
6. Să ofer material de cea mai bună calitate;
7. Să obţin un număr de 150 like-uri pe pagina de Facebook; 

4 DORINŢE PENTRU IANUARIE:

1. Cititorii să interacţioneze cu articolele prin comentarii;
2. Cititorii să răspundă provocărilor din unele articole;
3. Să fie criticate articolele de fiecare dată când este cazul; 
4. Dacă celui care citeşte articolul îi place, să mă încurajeze printr-o distribuire; 
 
Vreau să vă urez tuturor un an nou fericit şi un călduros LA MULŢI ANI!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu