vineri, 22 aprilie 2016

Promovez tot ce-i pozitiv...


Salutare! A venit Primăvara sau Vara (nu știu încă ce anotimp e din cauza vremii care ne cam joacă feste) și m-am gândit să încep un nou proiect. Un proiect de promovare a lucrurilor frumoase, pozitive, pline de creativitate. Primul articol din acest proiect a fost promovarea unui alt proiect numit „Pictez vise”. Două colege din facultate au dat startul unei idei foarte frumoase și creative pe care o gasiți aici: http://pictezvise.ro/


Cum m-am gândit la asta? Pai, de când ne-am născut și am început să vorbim, am fost înzestrați cu următoarea „abilitate”: CRITICA. Știm să criticăm, să ne plângem de neajunsuri, să dăm vina pe alții. Cel mai bine știm să ne criticăm țara în care trăim, fără să facem totuși ceva pentru a o putea ridica. Într-adevăr, avem multe hibe în țară dar totuși, dacă suntem născuți în ea, de ce să nu o respectăm? De aici a pornit ideea mea. Am ales să uit de toate neajunsurile, să nu mai vorbesc țara noastră de rău ci să promovez toate micile talente, idei, lucruri bune care ne înconjoară. Putem să aducem o schimbare doar promovând binele.

Am observat că toate site-urile, ziarele, publicațiile românești care se axează pe nișa aceasta a știrilor, promovează în mare parte răul, neajunsurile. Ce-i drept, dacă scriu un articol despre cum nu știu care persoană mai influentă din țară a furat nu știu ce sau a fost arestată, voi avea mii de vizualizări pe blog. Am ales totuși să renunț la această idee și să nu mă mai plâng. Dacă ești pozitiv ai multe de câștigat. Negativitatea ne conduce de sute de ani.

Prin acest proiect, promovez doar binele, îi ajut pe cei din jurul meu făcându-le cunoscute ideile. Zece oameni care se promovează reciproc într-un mod pozitiv pot ajunge foarte sus în doar câteva clipe. Fiind pozitiv, uitând de bârfe și răutate devi mult mai sănătos din punct de vedere mintal. Toată lumea promovează doar lucrurile deja cunoscute dar pe noi, cei mai mici mulți încearcă să ne descurajeze... Haideți să schimbăm ceva!

Știu că am scris mai multe cuvinte și îmi cer scuze dacă v-am plictisit. Deobicei vorbesc destul de mult. În cazul în care nu vorbesc, scriu, îmi exprim ideile pe blog. Am stabilit câteva obiective ale proiectului:

OBIECTIVE
1. Promovez proiectele frumoase;
2. Să fiu pozitiv și optimist în promovare;
3. Să arăt lumii că viața este mult mai frumoasă când observi ce-i bun;
4. Să uit de neajunsuri și să privesc înainte.
Dacă aveți cunoștințe, prieteni, rude care lucrează la anumite proiecte de orice tip și ar dori să le promoveze, lăsați un comentariu în rubrica de mai jos și voi face un articol. Vă mulțumesc! 

Un comentariu:

  1. felicitări pentru inițiativa de a promova :) gratis :) nu mulți sunt cei care fac chestia asta... de fapt sunt mult foarte puțini... felicitările mele încă o dată

    RăspundețiȘtergere