vineri, 7 octombrie 2016

Nu ridica mâna în fața unei femei...

Încep articolul cu o vorbă:


Dacă ai ridicat mâna în fața unei femei,  
DISPARI DIN FAȚA EI!

Sunt atâtea cazuri în care bărbații lovesc femeile încât nu sunt pietre pe lumea asta ca să îi egaleze. Acesta este cel mai jalnic lucru pe care îl poate face un om. Bărbatul prin definiție este un om puternic, curajos, protectiv. Bărbatul a fost făcut pentru a apăra femeia și pentru a o iubi așa cum își iubește o mamă copiii. Bărbatul în istorie a luptat în războaie, a luptat pentru hrană, pentru a-și apăra familia, pentru a-și hrăni familia. A fost creat pentru a proteja! Pentru a proteja femeia de alți pețitori și de pericole.

Am văzut și eu multe cazuri de genul acesta. Au fost cazuri în care am vrut să intevin și nu am fost lăsat pentru că suportam niște consecințe enorme, nu din partea celui pe care vroiam să-l opresc ci din partea altor persoane. Cel pe care vroiam să-l opresc merita insutit să fie pedepsit, să-i fie bătut obrazul și să fie fugărit din viața acelei fete. Îmi pare și acum rău că nu am intervenit. Aș fi suportat toate consecințele din lumea asta pentru a apăra acea fată. Din păcate, nu știu din ce cauze, femeia trece peste acest aspect și continua relația cu acel bărbat. Și este lovită din nou și din nou și din nou.

Mi-am spus oful, am povestit ceea ce mă doare enorm. Vreau să vă explic ceva vouă bărbaților care faceți acest lucru jegos și înjositor. Ați uitat de ce trăiți pe planeta asta? Ați uitat că părinții voștrii v-au creat în favoarea binelui și a responsabilității? Ați uitat când v-au învățat cum să vă comportați?
Ați ridicat vreodată mâna în fața unei femei? Una care poate vă era și iubită sau soție? Defapt ați ridicat vreodata mâna asupra unei oarecare femei?

Dacă răspundeți afirmativ la cel puțin una din aceste întrebări, ascundeți-vă! Mutați-vă la cel puțin trei județe distanță de acea persoană si nu mai dați ochii cu ea niciodată! Măcar atâta bun simț să aveți! Nu meritați nici o femeie lângă voi!

Și acum ce spuneți? „Dar să vezi că nu știu ce a făcut și mi-a luat Dumnezeu mințile.” Și eventual mai vărsați și o lacrimă de crocodil. ”Nu o să o mai fac niciodată! Jur!” Și încă o lacrimă...

Să facem puțină sinteză pe aceste propoziții pe care le folosiți de nenumărate ori. A făcut ceva persoana pe care o iubești? Te-a deranjat ceva la ea? Te-a afectat un gest de-al ei? Ok! Discută cu ea, uită-te inițial la tine. Poate a făcut ce a făcut din cauza ta. Poate tu nu ești făcut pentru ea. Dacă vezi că ceva nu merge și că nu vă puteți regla relația, incheiați într-un mod academic, nu în modul în care ea plânge și tu o lovești. Nu se rezolvă nimic prin bătaie!

„Mi-a luat Dumnezeu mințile...” -  Tu crezi că Dumnezeu nu are altceva mai bun de făcut decât să îți ia ție mințile și să te îndemne să dai în ea? Dumnezeu îți oprește acea mână, o deschide și o îndreaptă spre mâna acelei persoane din fața ta făcându-te să-i spui că o iubești în timp ce o mângâi.

„N-o să o mai fac niciodată! Jur!” - Minciuni! Ai lovit-o odată? O vei lovi din nou! O vei lovi mai tare pentru că te vei simți superior în fața ei!

Dacă un bărbat a lovit o singură dată o femeie, pentru el va deveni dependență. I se vor trezi instinctele de superioritate. Va lovi mereu când va avea ocazia!

Dacă ai lovit-o și mai vrei o șansă, pleacă de lângă ea și fugi undeva departe unde nu știe nimeni de tine! Acolo vei cunoaște altă fată și vei avea șansa să te redresezi, să fi un bărbat adevărat!

Un sfat și pentru fetele care stau încă lângă aceia care le-au dat și o palmă cât de mică. Plecați fetelor! Nu vă merită! Vor doar să vă domine și să vă țină sub papuc. Ei dacă vă vor greși cu ceva, tot voi veți avea de suferit pentru că ei se cred superiori și ei cred că pot face orice. Căutați un bărbat adevărat care vă va lovi doar cu iubire necondiționată și cu sfaturi bune. Care vă vor ajuta la nevoie, care vă vor oferi tot ce e mai bun, cu o singura condiție: Voi să faceți același lucru!

UN CUPLU SE BAZEAZĂ PE EGALITATE! NU PE SUPERIORITATE!

Dacă ați ajuns cu lectura până aici, vă mulțumesc foarte mult! Îmi cer scuze ca am scris atât de mult dar personal sunt foarte pornit pe acest subiect! Nu suport absolut deloc să văd cum cea care vă este mama, soție, prietenă, iubită este lovită. Eu unul nu am făcut niciodată acest gest și nu îl voi face în vecii vecilor! Dacă s-ar întâmpla așa ceva, nu m-ați mai vedea în niciodată! AMIN


Vă mulțumesc!
Cu respect și stimă,
Halus Robert - Cristian

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu