joi, 27 octombrie 2016

Trupa de Teatru USAMV Iași

Mă deviez puțin de la articolele pe care le scriu deobicei, cele care cuprind lecții de viață și scriu un articol de promovare pentru trupa de teatru reformată anul acesta la USAMV Iași. Reformată din propria cenușă, cu idei noi și cu forțe proaspete.

Cine suntem noi?

Noi suntem studenți ai Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Iași, cu potențial și cu dăruire deplină asupra teatrului. Noi am renăscut din propria cenușă după un an de pauză, un an în care ne-am gândit dacă merită să continuăm sau nu. Știți ce am realizat? Am realizat că trebuie să continuăm și să mergem mai departe!


Ce vrem noi?

Noi vrem să ducem ideea de teatru, de spectacol mai departe generații întregi. Dorim să îi convingem pe studenți și nu numai că teatrul este important și că trebuie să continuie în sufletele noastre. Fiecare persoană din lumea aceasta a jucat măcar odată teatru poate fără să își dea seama. Teatrul este în sufletul oricui.

Ce așteptări avem?

Avem așteptări mari de la noi în primul rând. Dorim să dăm tot ce avem mai bun din noi pentru a bucura publicul, pentru a deschide minte și sufletul oamenilor, pentru a aduce măcar un zâmbet pe chipurile celor care își doresc să uite de cruda realitate și să viseze pentru câteva minute.

Ce planuri de viitor avem?

Începem prin a ne promova în balurile bobocilor din cadrul universității, prin apariția la spectacolele organizate și la alte evenimente. De ce facem asta? Păi, noi trebuie să vă demonstrăm prin mici frânturi că suntem cei mai buni și să vă convingem să veniți la marele spectacol care va cuprinde ceva mai mult decât teatru. Un spectacol acompaniat de muzică live, piese de teatru, pantomime, expuneri de talente și multe altele.

Ne dorim să atragem în fiecare an în trupa noastră talente noi și încercăm din răsputeri să nu lăsăm acest proiect să moară niciodată. Am fi cei mai fericiți să vedem peste zeci de ani aceeași trupă puternică și așteptată de întregul public.

Îmi și imaginez momentul în care voi fi bunic și voi fi invitat la un spectacol sau la o piesă de teatru organizată de Trupa de teatru USAMV Iași, cea care nu a pierit, cea care a continuat și a ajuns la apogeu.

De ce folosesc așa des cuvântul NOI?

Noi suntem trupa de teatru! Nu eu, nu el, nu ea. Ne dorim din tot sufletul să fim mereu egali și să ne ascultăm unul pe celălalt în egală măsură. Să fim o echipă puternică, nu o ierarhie profesională.

Ce dorim de la VOI?

Ne dorim să ne susțineți, să acceptați invitația noastră la spectacole și să ne promovați în cazul în care vom merita cu adevărat. Dorim să vă demonstrăm nu doar să ne lăudăm!

Cu stimă și respect,
Trupa de teatru USAMV Iași


2 comentarii: